dolphin Design

Despre

 

about us

Ne place sa punem suflet in fiecare proiect, indiferent de natura si de durata lui de viata (planificare, dezvoltare, mentenanta, intretinere sau imbunatatire). Am reusit sa cream de-a lungul timpului lucruri de calitate, utile, folosite de sute de mii de oameni.

Ne mândrim cu web design rafinat și abilitățile noastre de optimizare a motorului de căutare (SEO). O agenţie de creaţie cu note de top. Noi credem că estetica este importantă în web design și până în prezent suntem căutaţi pe plan international. Suntem concentraţi pe crearea de modele personalizate interactive şi dinamice pentru site-ul dumneavoastră cu utilizari de tehnologii noi, cum ar fi CSS, PHP sau JavaScript,  optimizat pentru orice motor de căutare. Când ai nevoie de o agentie de creatie  gândiţi-vă la noi.

Compania noastra de web design și-a dezvoltat propriul content management sistem(CMS - aplicatie online de modificare a site-ului dumneavoastră). Alege Dolphin Design atunci când vine vorba de cele mai bune și cele mai profesioniste pagini de internet, astfel că veţi fi fericit și să aibă un randament mare al investiției, suntem o oportunitate pentru afacerea ta.

 

about us

web design:

     - Web design profesional
     - Sisteme de management de control, astfel încât să puteți schimba design-site-ul dvs.
     - Schimbați imaginile de pe site-ul dvs. prin intermediul sistemului nostru on-line de editare ușor
     - Flash design
     - Optimizarea motorului de căutare SEO
     - Google Search Engine specialiști în marketing
     - Web designeri cu experiență din 2001
     - E-commerce Web Design
     - Logo Designeri, graphic designeri si Branding

 

Există multi care pretind a fi web designeri, dar în cine să ai încredere? Diferența este clară. Am fost în afaceri începând din 2001.

Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii!

about us